Denne opskrift er rigtig god og det bliver nogle rigtige lækkere cupcakes
Af appelsin cupcakes, de
bedste af slagsen selvfølgelig:).
Appelsincupcakes
112 g smør
248 g sukker (oprindeligt mål er i cups, derfor det skæve tal)
2 æg
1 1/4 dl creme fraiche
212 g mel
1. tsk bagepulver
1-2 spk. revet appelsinskal (efter smag)
- Smør og sukker røres til en blød, luftig, cremet masse.
- Æggene tilsættes et efter et.
- Herefter tilsættes creme fraiche og når det er rørt godt sammen, sigtes mel og bagepulver i dejen af et par gange.
Til sidst vendes det revet appelsinskal i og dejen fyldes i papir forme, ca lidt mere end halvt op. De bages i
ovnen ved 175 grader i ca 20 - 25 min. Stilles til afkøling på en rist, så de kan
blive klar til topping.
Appelsin frosting
Beskrivelse
Appelsin frosting er velegnet til en masse forskellige typer af cupcakes.
Dog er den det helt oplagt valg, hvis du laver appelsin
cupcakes, men da jeg personligt holder meget af at
sammensætte appelsin og chokolade, vil jeg også anbefale dig at prøve den på chokolade
cupcakes.
Ingredienser
3
|
dl
|
Flormelis
|
||
1
|
knsp
|
Salt
|
||
1
|
spsk
|
Appelsinskal (revet)
|
||
3
|
spsk
|
Smør (blødgjort)
|
||
2
|
spsk
|
Appelsinjuice
|
||
Tilberedningstid
|
5 minutter
|
|||
Fremgangsmåde
- Bland alle ingredienserne sammen og rør grundigt. Er frostingen for tyk, kan den justeres med yderligere en spiseskefuld appelsinjuice.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar