søndag den 27. november 2011

Appelsin Cupcakes med appelsinfrosting

Denne opskrift er rigtig god og det bliver nogle rigtige lækkere cupcakes

Af appelsin cupcakes, de bedste af slagsen selvfølgelig:). 



Appelsincupcakes

112 g smør
248 g sukker (oprindeligt mål er i cups, derfor det skæve tal)
2 æg
1 1/4 dl creme fraiche
212 g mel
1. tsk bagepulver
1-2 spk. revet appelsinskal (efter smag)

  • Smør og sukker røres til en blød, luftig, cremet masse. 
  • Æggene tilsættes et efter et. 
  • Herefter tilsættes creme fraiche og når det er rørt godt sammen, sigtes mel og bagepulver i dejen af et par gange. 

Til sidst vendes det revet appelsinskal i og dejen fyldes i papir forme, ca lidt mere end halvt op. De bages i ovnen ved 175 grader i ca 20 - 25 min. Stilles til afkøling på en rist, så de kan blive klar til topping.


Appelsin frosting 

Beskrivelse

 


Appelsin frosting er velegnet til en masse forskellige typer af cupcakes. Dog er den det helt oplagt valg, hvis du laver appelsin cupcakes, men da jeg personligt holder meget af at sammensætte appelsin og chokolade, vil jeg også anbefale dig at prøve den på chokolade cupcakes.

Ingredienser


3
dl
Flormelis
1
knsp
Salt
1
spsk
Appelsinskal (revet)
3
spsk
Smør (blødgjort)
2
spsk
Appelsinjuice


Tilberedningstid
5 minutter








Fremgangsmåde

  • Bland alle ingredienserne sammen og rør grundigt. Er frostingen for tyk, kan den justeres med yderligere en spiseskefuld appelsinjuice.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar